Medierådgivning

Medierådgiving fra A-Å.

I dag forventer de fleste av oss en rød tråd i all kommunikasjon, og for å oppnå maksimal effekt må kommunikasjonen være helhetlig.

Reisen med oss starter ofte med en kaffe eller et uformelt møte der utfordringer og ønsker luftes og diskuteres. Vi stuper sjelden rett inn i markedsføringen. Minst like viktig er å bli kjent med deg og din bedrift, hva du er opptatt av og hvordan vi kan forenkle din hverdag og forsterke det som betyr mest for deg og din bedrift.

Etter en kaffe går vi inn i analysefasen. For å ha en stabil grunn å stå på må vi vite hvor vi er i dag, og hvor vi skal. Vi bruker analyser, historikk og data for å hente frem relevante KPI'er, og definerer lønnsomme målgrupper. Neste trinn er å opprette medieplan og produksjonsplan for å sikre kanaler der vi kan påvirke målgruppene og sikre at budskapet har nødvendig relevans og presisjon. Deretter tar vi kontakt med mediehusene og publisistene vi ønsker å bruke og forhandler frem de priser vi mener skal dra kampanjen i mål. Underveis som kampanjen ruller samler vi inn data som vi kan bruke for å optimalisere kampanjen for best mulig effekt. Før reisen er over oppretter vi rapporter på måloppnåelse som vi kan ta med oss inn i neste kampanje.

Digital Mediepartner hjelper deg altså gjennom hele reisen, fra å definere målgrupper, komme opp ideer til budskap, kjøpe medier til å optimalisere kampanjer og rapportere på resultater. Vi ønsker å fungere som kundens forsterkede markedsavdeling som aldri er lengre enn en telefon eller mail unna.

Kontakt oss om Medierådgivning

Prøv oss helt uforpliktende

Kontakt oss

Send oss gjerne en e-post
Felter markert med (*) må fylles ut.
captcha
Reload

Følg oss

Om oss

Digital Mediepartner tilbyr et bredt spekter av tjenester innen digital markedsføring...
les mer...