SØKEMOTOROPTIMALISERING (SEO)

ØK KUNDETILSTRØMNINGEN FRA GOOGLE

SØKEMOTOROPTIMALISERING (SEO) & VERDIFULL TRAFIKK

En høyere rangering i Google gir mer trafikk til hjemmesidene dine, flere leads og mer relevant kjøpstrafikk. Søkemotoroptimalisering (SEO) er kunsten å rangere høyere i søkemotorer på Internett slik som Google, Bing og Yahoo. 

BLI FUNNET AV POTENSIELLE KUNDENE

Når du forbedrer plasseringen din i resultatlistene på Google, Bing og andre søkemotorer på søkefraser som er relevante, øker du trafikken inn til hjemmesidene dine fra brukere om er interessert i dine varer og tjenester.

SØKEMOTOROPTIMALISERING (SEO)

Når noen henvender seg til Google eller andre søkemotorer er det alltid fordi de har et problem de ønsker å løse. Så godt som hele Norges befolkning søker seg frem til løsninger på internett når de møter et problem, da er det ikke å forakte og bli plassert i toppen når du har varen eller tjenesten som løser problemet. Følg med, dette er søkemotoroptimalisering.

Det er mulighetene for en stabil tilstrømning av kunder som trenger akkurat det du selger som gjør søkemotoroptimalisering så attraktivt for så mange aktører. Akkurat som oljen vår er Norges gull, er høy rangering Internettets gull.

Vellykket SEO eksponerer potensielle kunder for firmaet ditt og sender de til hjemmesiden din hvor de kommer i kontakt med deg og du kan gi de alt de trenger for å handle av deg.

Det beste med søkemotoroptimalisering er at SEO ikke er påtrengende markedsføring, som så mye av den tradisjonelle markedsføringen.

Ingen uønskede telefonforstyrrelser på ubeleilige tidspunkter, ingen postkasser som velter over av reklame, ingen blinkende reklameskilt og ingen irriterende reklameavbrudd i TV og radiosendinger. Du får muligheten til å starte kundeforholdet friksjonsfritt.

I stedet for å gå i veien og avbryte kundene å håpe på at de kjøper til slutt, kan du være der for de og gi de den informasjonen de trenger for å gjøre et godt kjøp når de er ute og leter.

Prøv oss helt uforpliktende

Følg oss

Om oss

Digital Mediepartner tilbyr et bredt spekter av tjenester innen digital markedsføring...
les mer...