Våre tjenester

Ta de rette valgene

Digital Mediepartner hjelper deg gjennom hele reisen- fra å definere målgrupper, komme opp med ideer og budskap, til å kjøpe medier, optimalisere kampanjer og rapportere resultater. Vi ønsker å fungere som kundens forsterkede markedsavdeling som aldri er lengre enn en telefon eller mail unna.

Synlighet

Programmatisk

Programmatisk annonsering er automatisert kjøp og salg av nettannonser via børs. Mediene tilgjengelig gjør sitt varelager (sine digitale brukere) i denne børsen, og som din mediepartner kan vi handle visninger i dette varelageret. Dette gjør vi basert på kriterier som demografi, geografi, interesser mm. Når alle kriteriene for kjøpet stemmer, vil kjøpet skje automatisk og annonsen vises omgående.

Programmatisk fungerer utmerket for frekvensstyring og umiddelbar måling av hvilke medier som leverer best på visninger, konverteringer og hvilke annonser som faktisk blir sett. Programmatisk egner seg godt til å treffe både eksisterende kunder og nye kunder.

SEO

Når noen henvender seg til søkemotorer er det alltid fordi de har et problem de ønsker å løse eller et spørsmål de ønsker svar på. Så godt som hele Norges befolkning søker seg frem til løsninger på internett når de møter et problem, da er det ikke å forakte og bli plassert i toppen når du har varen eller tjenesten som løser problemet.

Det beste med søkemotoroptimalisering er at SEO ikke er påtrengende markedsføring, som så mye av den tradisjonelle markedsføringen. Du får muligheten til å starte kundeforholdet friksjonsfritt.

Betalt søk

Ønsker din bedrift å sette fokus på et produkt, eller en tjeneste som de ønsker mer oppmerksomhet på? Eller ønsker du å være konkurransedyktig på de viktigste tjenestene dine? Da kan du enkelt velge Betalt søk som gir umiddelbar positiv effekt. Betalt søk gjennom Google Adwords, Bing Ads eller Yahoo, gir deg flere leads og mer relevant kjøpstrafikk på nettopp de tjenester og produkter du ønsker å fremme.

Medie kanaler

Sosiale medier
Vi kan hele verdikjeden innen sosiale medier fra strategi til innhold og drift. Flere synes det er vanskelig å orientere seg om mulighetene som finnes og hvordan egen bedrift skal fremstå i de forskjellige kanalene.

Fordelen med de sosiale kanalene er at de er effektive i et kost/nytte-perspektiv.

Tradisjonelle medier
Tradisjonelle mediekanaler som avis, magasin, TV, radio etc. blir vurdert etter egenskaper, dekning, målgruppe, gjennomslagskraft, samt pris og forventet effekt.

Medierådgivning

Medierådgivning

For å ha en stabil grunn å stå på må vi vite hvor vi er i dag, og hvor vi skal. Vi bruker analyser, historikk og data for å definere lønnsomme målgrupper.

Vi oppretter medieplan og produksjonsplan for å sikre kanaler der vi kan påvirke målgruppene, og sikre at budskapet har nødvendig relevans og presisjon. . Underveis som kampanjen ruller samler vi inn data som vi kan bruke for å optimalisere kampanjen for best mulig effekt. Før reisen er over oppretter vi rapporter på måloppnåelse som vi kan ta med oss inn i neste kampanje.

PR og content

Essensen ligger i å identifisere og presentere budskap på en slik måte at redaksjonene anser at sakene har en nyhetsverdi, relevant for mediets lesere, lyttere etc. Dette gjør vi gjennom et bredt opparbeidet nettverk av redaktører og journalister.

Vi er opptatt av å produsere informativ og promoterende kommunikasjon i sosiale medier og ikke-betalte kanaler (f.eks. til egen mailbase gjennom nyhetsbrev). Dette er både billig, effektivt og godt egnet til spredning av budskap som oppleves relevant.

Design og produksjon

Design

Vi bruker kun den siste teknologien innen webdesign og tar på oss alt ifra en liten jobb til større prosjekter.

Ønsker du å øke salget av et konkret produkt eller tjeneste, kan vi bygge opp en mål-optimalisert kampanjeside eller landingsside. Det eksisterer mange skjermstørrelser i dag, og vi sikrer en optimal brukeropplevelse gjennom godt responsivt design på alt vi produserer.

Vi tilbyr blant annet: Hjemmesider, kampanjesider, mobilsider, måloptimaliserte landingsider, nettbutikker, e-Commerce, logo design og displayannonser.

Produksjon

Ønsker du å øke salget av et konkret produkt eller tjeneste, kan vi bygge opp en mål-optimalisert kampanjeside eller landingsside. Det eksisterer mange skjermstørrelser i dag, og vi sikrer en optimal brukeropplevelse gjennom godt responsivt design på alt vi produserer.

Kontakt oss for en prat!